Martinsen Blomster har eksistert i Moelv i over 50 år, butikken eies av Britt Thorleifsen Sandal. Med på laget er Trine Evensen og Hilde Olstad Grasbakken, alle tre med fagbrev.

Vår visjon er å skape og spre blomsterglede til alle anledninger, og vi setter kvalitet og service høyt,slik at nettopp din blomsterhilsen blir personlig.
Vi inspireres av blomstenes sjarm, naturen, årstider og trender.

BNT Martinsen Blomster AS er medlem i Interflora.

Interflora er verdens største og eldste sammenslutning av fagblomsterhandlere, etablert for å levere blomsterhilsener av høy kvalitet for kundene sine.
I Norge består Interflora av 360 fagblomsterhandlere. Over 55.000 fagblomsterhandlere i 140 andre land står klare til å levere din blomsterhilsen. Interflora leverer flotte blomster til den du vil, hvor du vil. Over hele verden. Vi leverer ca. 32 millioner blomsterhilsener hvert år. Sagt med andre ord, hvert sekund året rundt leverer vi en blomsterhilsen et eller annet sted i verden.

Interflora arbeider sammen med Norsk Blomsterhandlerforbund om utviklingen av blomsterdekoratørfaget. Det gjør vi fordi vi er genuint opptatt av at håndverksfaget blomsterdekorering skal vokse og utvikle seg. Vi arrangerer og deltar i kurs og konkurranser for hele tiden å bli bedre. Dette nyter du som kunde godt av. Vi er stolte av å kunne levere kreativt, spennende og tidsriktig design i blomsterarbeidene våre. Som del av Interflora vil vi drive utviklingen i faget vårt og være trendsettende også i tiden som kommer. Unn deg noen minutter i nettbutikken vår og se på utvalget av sesongens blomster kreativt satt sammen i flotte buketter og dekorasjoner. Her finner du den riktige gaven for alle anledninger.

Interflora Norges Humanitære Fond

Sender du en blomsterhilsen med Interflora gir vi penger til et godt formål. I 2007 opprettet Interflora sitt humanitære fond for å gi økonomisk støtte til humanitære formål. Foreningen Interflora
Norges Humanitære Fond ble stiftet for å formidle denne støtten. Alle Interflora-butikkene i Norge bidrar til fondet med et bidrag fra hver blomsterhilsen som blir levert. I 2008 samlet fondet inn kr 440 000 som ble gitt til Dissimilis. I 2009 ble et tilsvarende beløp gitt til Kirkens Bymisjon.

For mer informasjon om Interflora se www.interflora.no